INLOGGEN
«»

Het groot orkest

 hij laat
 jou zacht
 de snaren toucheren

 met vingers
 in de juiste greep
 hun lengte vibreren

 zo op de juiste toon
 speel jij je partij
 in het groot orkest

 hij zwaait en wenkt
 geeft de pauken nu ruim baan
 laat geen instrument ten onder gaan

 na een lange symfonie
 kijkt hij mij gespannen aan
 ik mag de laatste toon op mijn triangel slaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

09/01/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het groot orkest’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.