INLOGGEN
«»

Donkere decibellen

 het is een spel
 van hand en geest
 in dirigeren
 wordt muziek een feest

 hoge tonen
 is de weg gewezen
 met een korte rust
 in blijven zweven

 een forse slag
 maakt jacht
 op donkere decibellen
 om wat te versnellen

 pauken roffelen
 zwepend de finale
 de dirigent slaat af om
 in stilte zijn ziel terug te halen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

31/03/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Donkere decibellen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.