DONA NOBIS PACEM

Han Messie

Deze drie Latijnse woorden
die krachtig vol eenvoud zingen
geef ons vrede
mogen galmen over aardbol
door zeeën en wolken
om hun boodschap te brengen
aan oorlogszuchtige mensen
en twistende regeerders
in alle werkkringen
huiskamers en gezinnen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Han Messie (Actief sinds: 18-01-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘DONA NOBIS PACEM’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.