Levenloos

Elise

Waarom
zou de zomer vergeten zijn
van de stad en zijn kuren
wij leven gevoelloos
Tot in de tenen van dromen taal
waar voeten klem zitten in stenen

En wij ons niet kunnen verroeren
wij leven dat leven in de zee van
harteloosheid
in de open mond van judas penningen

In de droogte van rivieren
die te ver stromen
in het niemands land van tongen
die bewegen om ze weer tot
roerloosheid te dwingen
van echo kreten in de schemering




Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

27-8-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Levenloos’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.