INLOGGEN
«»

Geef elkaar een stukje zon

Sprankeling in je levensdag.
Een dag die uitnodigt om te beleven.
Geef het kracht en maak die slag.
Het is tijd om de aarde wat terug te geven.

Leef om er iets bijzonders van te maken.
Iets waarbij je een ander positief kan raken.
Zorg voor blijheid en vertier.
Dan ben jij de levensavonturier.

Tijd om van het leven meer te maken.
Niet door negatieve gedachten laten raken.
Raak eens buitenzinnen.
Laat vreugde je beminnen.

Vrolijkheid om je heen.
Je bent toch niet van steen.
Maak het aardse voor elkaar gelieft.
Zorg dat het de planeet gerieft.

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geef elkaar een stukje zon’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.