INLOGGEN
«»

Geen tijd om af te spreken

GEEN TIJD OM AF TE SPREKEN

We hebben geen tijd om af te spreken
We hebben echt geen tijd voor jou
We hebben het veel te druk
Met zoveel dingen en ons leven

Er is geen plek in de agenda
En als er wel plek is in de agenda
Dan toch zeker niet voor jou

We hebben geen tijd om af te spreken
We zijn volledig uitgeput
We houden onze ogen altijd open
Zodra we onze ogen sluiten
Vallen we direct in slaap

We hebben geen tijd om af te spreken
En al helemaal niet met jou
We zijn veel te druk met rennen
En veel te druk met haasten

En die afspraak die je met ons wilde maken
Nou zet die maar uit je hoofd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geen tijd om af te spreken’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.