INLOGGEN
«»

Karakterverklikkers

M.A.G.D.

Macht

Alcohol

Geld

Druk

M.A.G.D.



zijn de echte karakterverklikkers van een persoon
merkend aan gedrag en toon

de kracht van Macht zien we ook in de politiek
ze verkopen hun ziel nog voor een piek



Alcohol doet wat met je aard
als je teveel in het glas hebt gestaard

Geld maakt van je een vrek
je verliest je plek



Druk op een mens gelegd
daarmee is alles gezegd


We zoeken dus mensen met ballen
niet de halfzachte kwallen



©JeVeBe

hebtudatook.nl



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

JeVeBe
Actief sinds: 14-03-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Karakterverklikkers’ van JeVeBe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.