INLOGGEN
«»

JE LIJF JE VIJAND

Gedicht over ALS drama van echtpaar charles houben x sylvia asberg en dochter sam en zoon cas

Mijn ode aan Charl, Sylvia, Sam en Cas
========================================================

JE LIJF JE VIJAND



ZO HEB JE ALLES

Zo heb je alles

elkaar,

charl en sylvia

zo heb je niks

elkaar...vooral elkaar



zo heb je alles

twee werkelijk prachtige kinderen

cas en sam, sam en cas..

zo heb je niks

elkaar.......vooral elkaar



zo heb je alles

goede banen

leuke hobbies, elkaar

zo heb je niks

elkaar........vooral elkaar



zo heb je alles

zo heb je niks

charl ALS

lijden, genieten,lijden,genieten........

elkaar.............vooral elkaar



zo heb je alles

zo heb je niks

10 januari 2014

charl besloot te stoppen op zijn 53e verjaardag

zo heb je niks...........

elkaar............vooral elkaar



zo heb je alles

elkaar nog, sylvia, cas en sam

waardige liefde voor charl in herdenking

zo heb je niks

elkaar........vooral elkaar



zo heb je alles

zo heb je niks

sylvia ook ALS

en denkt alleen maar aan haar kinderen

elkaar......vooral elkaar



zo heb je alles

wijze, sterke,prachtige kinderen

sylvia ziet dat het goed is

zo heb je niks

elkaar......vooral elkaar

Zo heb je alles

sam en cas nu met hun beiden

wat een kracht, ook na hun moeders verscheiden

als het leven lijden wordt

is rusten goed, maar hun leven te kort

een kleiner elkaar.......maar wel elkaar

als er een god is

ja, ALS.............

wat de fuck dan.......?

dan is het geen prettig tiep

JeVeBe

hebtudatook.nl



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

JeVeBe
Actief sinds: 14-03-2016Informatie bij het gedicht:

Ivo Niehe sprak op TV met dit prachtige gezin over ALS dat echtpaar charles houben x sylvia asberg en dochter sam en zoon cas trof Charl was al overleden aan ALS, 2 maanden daarna werd er ook ALS bij Sylvia geconstateerd Auteursrechten
Op dit gedicht ‘JE LIJF JE VIJAND’ van JeVeBe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.