INLOGGEN
«»

GELUKWENSEN !!!

GELUKWENSEN !!!

Tijdens een toespraak van Christus,
verhief een vrouw uit de menigte haar stem
en riep Hem toe : " Gelukkig de schoot die U
heeft gedragen en de borsten waaraan U
hebt gezogen ! "
Inderdaad zei Hij: " Gelukkig zij die het woord
van God horen en het bewaren ! "

De bevoorrechting van Maria, als moeder
van Jezus, in vreugde, boven haar lijden !!!

Door haar bescheidenheid en toewijding,
werd zij uitverkoren en is nog steeds
onze Model-Wereld-Moeder !!!

En de bevoorrechting van ieder die
Christus' Liefdes-boodschap willen horen,
daarin verblijven en daarnaar handelen !!!

Als ware kinderen van God de Vader,
die ieder, zonder twijfel, Lief heeft en
het geluk onophoudelijk aan
de willige aanbiedt !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019Informatie bij het gedicht:

De blijde Liefdes-verlossings-boodschap !!! Het Nieuwe Testament, evangelie van Lucas, 11, 27-28. Opgeschreven 8 mei 2022. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘GELUKWENSEN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.