MOEDER (i) !!!

Dichterbijblij

MOEDER (i) !!!

Moeder !!!
Allerbeste krachten
in je sterke
jaren gegeven !!!

Voor je kinderen
het beste was je
gewetensvolle
streven !!!

Kinderen eerst
gekregen,
Daarna studerend,
heel gedegen !!!

Volgorde heel goed !!!
Tegenwoordig
omgekeerd er
toe doet !!!
Oudere ouder
is fysiek
echt
minder goed !!
Het kind
er levenslang
mee doet !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 1 juli 2020.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘MOEDER (i) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.