INLOGGEN
«»

Moederdag

Moederdag

Lieve moeder,

het is Moederdag vandaag.

Nooit zal ik je vergeten,
in alle liefde ben je in
mijn hart.

Je gaf altijd de
moederliefde
waar het kon.

Eén kaars zal ik
aansteken voor jou.

In herinnering neem ik je
mee op de zoveelste
Moederdag zonder jou.

Liefs, je zoon

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Moederdag ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.