INLOGGEN
«»

Moederdag in verzorgingshuis

Bóssen bloemen komen het restaurant binnen
De kopers weten amper nog wat ermee te
beginnen... Een driftig gezoek naar de juiste
persoon Drukker dan druk, op Moederdag zo
heel gewoon

Van alle kanten hoor je enthousiast geroep
Sommigen genieten al van heerlijke soep
Personeel loopt zich werkelijk uit de naad
Geen bezwaar, óuderen immers waarom
het gaat!

Hier hebben Moeders over gebrek aan interesse
niet te klagen
Kinderen en andere familie reiken bewoners de
helpende hand, zij hoeven er niet eens om te
vragen.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Moederdag in verzorgingshuis’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.