INLOGGEN
«»

Moederdag

een moeder was ik
ver voordat ik het werd
stil verlangen wat groeide

een moeder met hoop
wachtend op het wonder
dat in mij bloeide

een moeder mocht ik worden
onbeschrijfelijk groot geluk
elke dag dat ik het mag zijn

een moeder wil ik zijn
zo één uit duizenden
zo onvoorwaardelijk fijn

een moeder zal ik blijven
geankerd en rotsvast
in elke adem, heel mijn leven

een trotse moeder
voor de liefste, de allerbeste
schatten die dit geluk geven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Moederdag ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.