INLOGGEN
«»

moeders

in schoot beginnend
kozen moeders
strelend troetelend

moeders drogen
als tranen sijpelen
alle kinderlijk verdriet

grenzeloos verduldig
luisteren moeders
naar liefdes en smarten

moeders hartstochten
met warme omhelzing
hun bakermat van leven

wereldwijd voelbaar
koesteren moeders
met altijddurende liefde

moeders antwoorden
waar anderen zwijgen
op vragen en dromen

moeders zijn
het zuiverste goud
mooier dan mooist

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

ter gelegenheid van moederdag, 8 mei 2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘moeders’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.