Moederdag voor eeuwig

Coby Poelman - Duisterwinkel

 Zo eenmaal in het jaar
 dat was toch veel te weinig
 een goede moeder
 was ze elke dag.
 Haar koesterende handen
 nooit aflatend bezig
 haar zachte blik
 vertolkte ’t liefdeshart.

 In onze diepste pijn
 was zij met ons verbonden
 bij onze grootste vreugde
 ontsprong haar lieve lach,
 deelden we verdriet
 zij troostte als geen ander
 met haar als moeder
 was het altijd moederdag.

 Nog eenmaal klinkt op aarde
 mijn bewonderend hoera
 o, dat zij eeuwig moeder is
 nu in Gods Gloria.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Als moeder niet meer leeft

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Moederdag voor eeuwig’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.