Jouw handen

droomster

 Vermoeid en getekend,
 met lijnen gesponnen door het leven.
 Geruwd door de tand des tijds.
 Handen die hebben gegeven,
 gezwoegd heel hun leven.
 Geploeterd in het zog der aarde.
 Die toch liefderijk ,
 de bloemen koesteren
 die hun in liefde zijn gegeven!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

koesterende handen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw handen’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.