Vergeet me niet.

droomster

 Wanneer je thuis komt,
 laat het me weten.
 Wil je niet nodeloos
 weer laten gaan.
 't is toch zo lang geleden,
 ooit wel eens bij stil gestaan.

 Vertrek naar den vreemde,
 carrière in het verschiet.
 Daar als een ster
 aan de hemel gerezen,
 een gouden toekomst te gemoed.

 Mijn hart met je meegenomen,
 toen jij ons voor een zo onzekere
 toekomst verliet.
 Ach lieve jongen,
 blijf op een teken wachten
 vergeet toch je oude moeder niet!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

31-07-2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vergeet me niet.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.