Moeder bedankt!

droomster

 Jij die voor mij,
 vele barensweeën doorstond.
 Mij zoogde, totdat door
 onrust gedreven honger
 ik een weldadige
 verzadiging vond.

 Samen met jouw,
 zoveel eerste stappen
 van mijn levenspad gezet.
 Troost gaf bij verdriet of pijn,
 toch altijd naast me stond.

 Ach mam, weet je.......
 we zijn niet volmaakt
 Niet alles zal vlekkeloos
 altijd verlopen zijn

 Vergeef me, de onrustige sporen
 die ik zo dikwijls achter liet
 Dankbaar voor alle goede
 moeder, ik heb U lief!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

02-05-2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Moeder bedankt!’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.