Moederdag

DE DICHTBOETIEK

 Je bent m'n moedertje
 soms een loedertje
 je bent meestal zo lief
 een echte hartendief
 Je bent te gek, tof, cool en te maf
 je gedrag weleens te straf
 Je bent gewoon die je bent
 fijn dat iedereen je kent
 je krijgt een knuffel, kusjes en veel meer
 in het moederdag verkeer
 je bent, ach je weet het wel
 als moeder de beste van het stel!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DE DICHTBOETIEK (Actief sinds: 11-03-2014)

Informatie bij het gedicht

moeder mag ook wel eens lachen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Moederdag’ van DE DICHTBOETIEK zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.