INLOGGEN
«»

De andere moeder

 Een moederhart
 maakt het zo apart
 met plus en min hard werken
 de gezinsverbanden versterken
 vaak onbewust opzij gezet
 voor man's hobby en kinderpret
 soms er ook nog veel bij doen
 nooit teveel, maar verlangend naar de zoen
 van erkenning voor haar
 ze staat immers altijd klaar
 Een moeder is een mens
 heeft ook zo haar grens
 geef haar de kans dat te zijn
 niet overdreven, dat is niet fiijn
 Die andere moeder eens helpen
 de problemen voortaan samen stelpen
 dan is het voor iedereen zeker weten
 een "echte" moeder zal je nooit vergeten
 dan weet je zeker en gewis
 wat het thuisasiel van je leven is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DE DICHTBOETIEK
Actief sinds: 11-03-2014Informatie bij het gedicht:

je moeder als een thuisasiel Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De andere moeder’ van DE DICHTBOETIEK zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.