INLOGGEN
«»

Lieve Mama, dank je wel

 Mijn hele kindertijd
 Heb je mij verzorgd
 Ook al zat ik vaak te klagen
 Je liet je door mij niet plagen

 In ondeugendheid
 Was is goed bedreven
 Ik had nogal wat streken
 Maar altijd heb je mij vergeven

 Liefde en geluk heb ik gekend
 Een warm ouderhuis
 Een goede start in het leven
 Dit alles heb je mij gegeven

 Alles wat je mij hebt geleerd
 Geef ik nu ook aan mijn kind
 Liefde en geborgenheid
 Is wat ook ik verspreid

 Dank je lieve mama
 Een fijne Moederdag
 Een knuffel en een kus
 En deze bos bloemen
 Geef ik je met genoegen

 Deze fijne verwendag
 Heb je zeker verdient
 Lieve mama, dank je wel
 voor mijn goede leven
 wat ik kreeg door jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Britta Nijhuis
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

Voor mijn lieve moeder Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lieve Mama, dank je wel’ van Britta Nijhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.