INLOGGEN
«»

Het is moederdag vandaag

 Liefste mama,

 Het is moederdag vandaag
 voor ons niet zomaar een dag
 toch wens ik je
 een tuin vol bloemen
 en een hemel vol met zonnestralen

 Maar ik weet ook
 dat er in je hart
 een leegte zit
 die ik niet kan opvullen
 wat ik wel kan
 is je vertellen dat ook hij
 mee kijkt vandaag
 hoe jij je best doet
 om er toch iets leuks van te maken
 want als er iemand is
 die wil dat wij gelukkig zijn
 is hij het wel!

 Een heel mooie moederdag gewenst
 Van mij en mijn broertje

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het is moederdag vandaag’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.