INLOGGEN
«»

Dood me niet

 breek je mijn vingers
 omdat ik je streel
 ontken je de spanning
 als ik met je speel

 stel je eisen
 in kwetsbaar zijn
 dood me niet
 met zwijgen dan

 ik ben je pijn
 de leegte in je ogen
 verspeel niet wat
 eens heeft gemogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dood me niet’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.