INLOGGEN
«»

Vang wind mijn kind

 jij bent
 de hoge boom
 der liefde

 vang wind
 mijn kind en
 spreid je takken uit

 bent al voorbij
 de schaduw
 van de hoogste struik

 reikt als eerste
 naar het ochtendlicht
 met je nog maagdelijk gezicht

 ontvouw het prille groen
 laat de oogst maar komen
 van bloembevruchte dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vang wind mijn kind’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.