INLOGGEN
«»

Jouw duizend gezichten

 mijn dank
 voor jouw duizend gezichten
 de tonen in je stem
 waarmee jij mij hebt opgevoed

 je ogen
 altijd in een warme groet
 de open blik op leven
 die jij hebt doorgegeven

 handen die beschermden
 zich over mij ontfermden
 jij mijn toeverlaat bij
 ziekte pijn of eenzaam zijn

 ik heb je losgelaten
 maar blijf met jou
 voor altijd lijfelijk verbonden
 door het geboorte wonder

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

23/04/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jouw duizend gezichten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.