Is het waar dat ik in je buik zat?

Petra Korstanje

Is het waar dat ik in je buik heb gezeten?

Ik ben dat helemaal vergeten

Want ik was toen nog zo klein

Je wist niet eens of ik een jongen of een meisje ging zijn

 

Toen ik dan geboren was lag ik in je arm

Je hield me dicht tegen je aan

Het was er lekker warm

 

Nu ben ik al ......

Nu ben ik al groot

Maar toch zit ik nog even graag

Af en toe eens op je schoot

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Korstanje (Actief sinds: 10-10-2013)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Is het waar dat ik in je buik zat?’ van Petra Korstanje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.