INLOGGEN
«»

Zie jij de tulpen in mijn ogen?

Zie jij de tulpen in mijn ogen?

Hoor je dat sneeuwklokje in mijn hart?

Nee mama, 't is echt niet gelogen

Ik hou van jou totaal apart

 

Proef je die krokusjes op mijn lippen?

Ruik je die narcis op mijn wang?

Voel je in al die stuifmeelstippen

Dat ik echt naar jou verlang!

 

Vandaag wil ik je iets laten merken

Met lentebloemen in mijn hand

Jij bent voor mij de allerliefste

En beste mama van 't land!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Korstanje
Actief sinds: 10-10-2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zie jij de tulpen in mijn ogen?’ van Petra Korstanje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.