Misdaad gedichten

Hieronder hebben wij alle gedichten over misdaad en misdaden uiteengezet. Gedichten over misdadigers en het plegen van misdaden, en over verschillende soorten misdrijven / misdaden. Gedichten die gaan over zinloos geweld vind je overigens in een aparte rubriek op Dichters.nl (zie het rubrieken overzicht).

Heb je zelf één of meerdere gedichten over misdaad, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!