PESTERIJ (10) !!!

Dichterbijblij

PESTERIJ (10) !!!

(klein) kinderen achter houden,
onpeilbare schuld, karmisch
opbouwden !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

En dan niet voor enige jaren, zoals in het familie-diner, maar wel 50 jaar lang, bijv, Nog te beroerd om even te bellen voor verjaardag en moederdag en hun kinderen verkeerde informatie geven uit jaloerse wraak !! NB van vrouwen afkomstig, waarvan je het niet direct verwacht !! Lelijke toestanden ! Doorgaan en Liefde geven aan wie het wel wil !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘PESTERIJ (10) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.