INLOGGEN
«»

zijn naam was L.

zijn naam onleesbaar op de achterkant
van de lokale krant
een grijze man
een streepjespak
een grijze straat
een grijns
een schot
zijn misdaad?
zijn collega was informant
over containers vol moet coke

Antwerpen containerhaven
de mazen in het net zijn groot
en lijken bestaan echt
men gaat erover
tot de orde van de dag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘zijn naam was L.’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.