INLOGGEN
«»

Atlantis

Loods elkaar veilig door woelig water
Verantwoord loskomen van een orkaan
Ook al ben je geen diepzinnig prater
Diepe betekenis beter leren verstaan

Breng de zon weer in elkaars zeilen
Het paradijs, ver van de oceaan
Samen leven zonder orkanen
Veiligheid brengen in het bestaan

Geef vriendschap in je zinnen
Laat gedachten ruimtelijk gaan
De wereld opnieuw mag ontspringen
Ieder hart is meer begaan

Laat ons stranden aan elkaars voeten
Het nieuwe leven zonder achtbaan
Levensvolle woorden die elkaar begroeten
Gedachten hebben het verleden laten gaan

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Atlantis’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.