INLOGGEN
«»

De andere trend

De andere trend

De mondiale mens
De aarde had een wens
De mens draafde maar door
In een negatieve tendens

De lucht klaarde op
De mens had zichzelf gefopt
De pijn die we moeten dragen
Het roept op tot mondiale vragen

Waarom is het zo ver gekomen
We moesten dollars dromen
Bleven doorgaan tegen de wens van milieu en klimaat
De wereld werd steeds meer aards surrogaat

De lucht klaart op
Duurzaam in galop
Zorgen voor duurzaam betere waarden
Het aardse niet opnieuw ontaarde

Het kan anders en beter
Strategisch denken is aardse aandacht schenken
De mondiale mens maakte er een potje van
Veranderen nu het nog kan

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De andere trend’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.