INLOGGEN
«»

Verbeterd milieu?

Misschien zijn wel de sloten van al teveel
ongerechtigheden verlost?
Niet álles heeft mijn oog gevolgd, tóch dat
ik waterlelies ontwaarde waarvoor ik niet
bewust koos

Een verheugend teken van het zuiverste
water? Mooi is het zeker!
Ik schenk er een poosje mijn aandacht aan
Zo een watertje dicht bij huis...
Niet te verwaarlozen en ontdekt per abuis.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verbeterd milieu?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.