INLOGGEN
«»

Nanannana

Mannen onder elkaar
Lekker lachen
om de meisjes

die ze in vrouwen zien:
grote ogen die naar hen opkijken
De rokjes knippen ze bij

de borsten blazen ze op
de mond duwen ze rond --
voor iedere man een snoepvriendin

ieder een Betty
Betty Borst of Betty Bips
donzen handjes, donzen buik

struise meisjes, maar donzen vrouwen
wegvliegen kunnen ze niet
en vrijen willen ze altijd

Betty Borst of Betty Bips
in de jongenswereld
van mannen onder elkaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Nanan = lekkers, snoep; Nana = vriendinnetje // Een struisvogel is een geslachtsrijp kuiken met dons en onvolgroeide vleugels // Bundel 'Ogen lippen borst en buik' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nanannana’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.