INLOGGEN
«»

Waarschuwing van een man

Waarschuwing van een man

Ik ben een man

Ik heb een hekel aan auto's
En motoren

Ik hou niet van voetbal

En ook niet van zuipen in de kroeg
Samen met je maten
Grote bekken
En gore moppen

Tatoeages heb ik ook niet

En ik snuif geen coke

Ik draag geen merkkleding

Ik download geen porno
En ik ga nooit naar de hoeren

Ik walg van vechtsport

En het laatste videospelletje
Dat ik speelde
Was ergens in 1990

Maar ondanks dat alles

Ben ik toch een man

Ik heb gevoelens
En ik heb een baard

En als je aan mijn vriendin komt
Of aan mijn familie
Dan trek ik je kop
Van je romp af

Dat dan weer wel

Onthoud dat maar

Je bent gewaarschuwd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waarschuwing van een man’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.