Mars

MJ

Kroostal achter des slots. Maar neut snikkel nog?
Kroostal voor des naats. Maar tilantriot snikkel nog?

Snikkeltje snikkeltje aan de wand, wie is het grootste kereltje van het land?

''Ik'', zei de geschraven afgerafte snikkelpik.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

MJ (Actief sinds: 31-12-2016)

Informatie bij het gedicht

Mannen van Mars

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mars’ van MJ zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.