INLOGGEN

Mannen gedichten

Hieronder hebben wij alle mannen gedichten uiteengezet die er op Dichters.nl zijn te vinden. Gedichten over mannen en jongens, hun eigenschappen, kwaliteiten, maar kunnen ook verband houden met het verschil tussen mannen en vrouwen, en jongens en meiden.

Heb je zelf één of meerdere mannen gedichten / gedichten over mannen, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


ALS PRIMITIEVE VENT .... Als vent .... 
ALTIJD HETZELFDE GEZEUR !!! ARGUS 
ARTHUR AUTO-KOOP !!! 
Begeerte BEGELEIDEN (2) !!! 
BELANGEN !!! BRIGADIER SNUF 
COMPONEREN !!! DE DIEF VAN DAGBAD 
DE BEURS !!! DE LOLLIGSTE THUIS ?! 
De man Drie muren 
Dromen in mij een man 
EEN MAN .... EEN MAN ALLEEN VRIJHOU .... 
EEN VENT (2) !!! EEN VENT (a) !!! 
EEN VENT (b) !!! EEN VENT (c) !!! 
EEN VENT (d) !!! EEN VENT (e) !!! 
EEN VENT (f) !!! EEN VENT (g) !!! 
EEN VENT (h) !!! EEN VENT (i) !!! 
EEN VENT (j) !!! EEN VENT (k) !!! 
EEN VENT (l) !!! EEN VENT (m) !!! 
EEN VENT (n) !!! EEN VENT (o) !!! 
EEN VENT (p) !!! EEN VENT (q) !!! 
EEN VENT (r) !!! EEN VENT (s) !!! 
EEN VENT (t) !!! EEN VENT (u) !!! 
EEN VENT (v) !!! EEN VENT (w) !!! 
EEN VENT (x) !!! EEN VENT (y) !!! 
EEN VENT (z) !!! Enge man ! 
ENRICO Escortlady 
Frisse kussen GEKKE VENT !!! 
Gewapende vrede GRIMM 
HANDEN THUIS !!! HEEL GRAAG (1) !!! 
Heren hebben honger Het alfa mannetje der natuur 
het lot JE WEET NU .... 
JEROM Jonge vaders 
Jongensdromen [1] Jongensdromen [2] 
KONING FIDELDIJN KUIFJE 
Kwalsterijs LAMBIK 
Liefde is... lockerroom 
lone woolf MAN !!! 
Man in wording Man op straat 
Mannen Mannen met baarden 
Mars NAAR DE MEISJES KIJKEN !!! 
Nanannana OLLE KAPOEN 
PRIMITIEF !!! PROFESSOR BARABAS 
PROFESSOR BARABAS PROFESSOR KALKER 
PROFESSOR KALYS PROFESSOR PRLWYTZKOFSKY 
reclameboodschap rouw is zo verraderlijk 
ROUW ONBEGREPEN !!! RUW !!! 
Schild en speer Sinaasappelman 
Snackbar STOER (1) ?! 
STOER (2) ?! TE VOET, TE PAARD .... 
Thuiskluis Toedeloe! 
Trek een jurk aan! VECHTEN (1) ?! 
VERTALEN (32) !!! Voortvoort 
Vrouwtjes .... Vurig bang 
Waarschuwing van een man ZIELKNIJPER 
zondagavond ZWERVENDE GRIJSAARD 
[ Achter haar: een man ] [ De complimenten ] 
[ De mannen zetten ] [ Een duik ] 
[ Is alles al ] [ Kijk eens aan ] 
[ Mannen en liefde ] [ Mannen en liefde ] 
[ Voortaan hard durven ] [ Ze keurt de mannen ] 
[ Ze zijn gewichtig ] 


Mannen gedichten (gerelateerd)