Home |

INLOGGEN

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Suggestie voor vermelding bij de links op Dichters.nl


Via dit formulier kun je je eigen website als suggestie inzenden voor de pagina 'Links' op onze website.

Wil je een link maken naar Dichters.nl, dan mag dat. Maak dan bij voorkeur een link naar de homepagina van Dichters.nl, of (misschien nog beter) kies een bij je site passende rubriek (zie de voorpagina voor een overzicht met alle rubrieken):

Linknaam: Dichters.nl
Url: https://www.dichters.nl
Beschrijving: (een passende beschrijving wordt gewaardeerd)

Wij plaatsen onder meer geen websites die zijn gerelateerd aan zaken die niet voor alle leeftijden geschikt zijn, en websites die oneerlijke en/of onwettige inhoud bevatten*.

Algemene gegevens
Man Vrouw
België Nederland

* Websites die zijn gerelateerd aan zaken die niet voor alle leeftijden geschikt zijn, en websites die oneerlijke en/of onwettige inhoud bevatten, websites die niet etisch van aard zijn, en ga zo maar door, die komen helaas sowieso niet in aanmerking voor verdere verwerking. Uiteraard dient de website die je als suggestie doet wel (kwalitatieve) inhoud te bevatten, niet leeg te zijn, en verder ook enigszins kwalitatief te zijn qua bediening. Ook dient de website niet ontoegankelijk te zijn. Dergelijke suggesties kunnen wij helaas niet verwerken.