Binnenin

Fabiola Wesdijk

Lik, streel, kus, bemin
Ga weg
Kom hier
Kom er niet in

Kom bij me
Ga
Ga weg
Kom hier

Ik wil je
Niet
Of wel
Blijf hier

Stop, ga weg
Niet dichterbij
Help me
Jij, jou, wij
Nee, mij

Mij
Mijn hart doet pijn

Laat me voor heel even
Lang
Nog alleen zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fabiola Wesdijk (Actief sinds: 29-11-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Binnenin’ van Fabiola Wesdijk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.