bleu lovers

anoniempje

het begon met blauw eindigend op rood
liefde in de lucht
liefde in de ogen
wie wist da het zo ging eindigen
wie wist da je een compleet stranger voor me zou worden
wensend da ik die blauwe haren nooit hadt
want nu mis ik je elke dag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

anoniempje (Actief sinds: 19-11-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘bleu lovers’ van anoniempje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.