Golven van het leven

Ocean Lover

Golven
Golven van verslagenheid
Golven van verdriet
Golven van woede
Golven van angst
Golven van onzekerheid
Golven van ongeloof
Golven van wanhoop en hoop
Golven van verbondenheid
Golven van kwetsbaar zijn

Golven, prachtig is zijn woestheid
Golven, prachtig in haar imperfectie
Golven, ongenadig in het nemen
Golven, die in overvloed geven
Golven, de schuimende niks duldende golven die komen en gaan
Golven, de weerspiegeling van het leven
En ik deins daarop mee
Kopje onder gaand om happend naar adem altijd weer boven te komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ocean Lover (Actief sinds: 04-08-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Golven van het leven’ van Ocean Lover zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.