INLOGGEN
«»

Ééns per jaar

Ééns per jaar

Zo kan ik een jaar lang niet aan je denken
Maar dan is het weer die warme dag in mei
En ben je opeens
in mijn gedachten

Een feestelijk Whatsappje later
Opeens weer samen op die oude brug
Wat toen gold is nog steeds waar
Je was nooit hier
En blijft daar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jinsun
Actief sinds: 09-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ééns per jaar’ van Jinsun zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.