INLOGGEN
«»

La Fata

Ik hang hier maar
Wat zou ik spartelen?
Helemaal voor mezelf
de pot thee, de tafel

de kamers van ons huis
met zijn nieuwe ramen
de krassen in de kast
al de cadeautjes

die ik aan jou gaf
en de poster van het schitterende
water aan de horizon
met de schim van een schip

Ik hang hier maar
wat rond in jouw afwezigheid
niet in staat tot actie, zo sterk
en nabij voel ik jouw aanwezigheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

La Fata: de fee, de waarzegster // La Fata Morgana = The Fairy Morgan = Morgan Le Fay // Fato = lot // Bundel 'Hangende regen' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘La Fata’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.