Zij weet wat ik nodig heb

Zywa

Jij bent bij haar, maar
met mijn ogen dicht
voel ik jouw warmte

in de stoel naast mij
en niet de pijn voor jou
niet goed genoeg te zijn

zachter valt het licht
op onze jaren, uitvloeiend
naar de toekomst

Ik ga eten bij een vriendin
zij kan erover meepraten
en zegt dat ik geweldig ben

lief en mooi en te goed
voor mannen, ze zijn niet als wij
wat helaas zo aantrekkelijk is

Ik durf niet bij haar te blijven
slapen om tegen haar aan te liggen
maar zij weet wat ik nodig heb

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel 'Vrijnd'

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zij weet wat ik nodig heb’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.