INLOGGEN
«»

Ik zie je

Weet je nog die ene keer
In mijn ooghoek zag ik je staan
Ik zag je op het internet
Ik zag je, jij zag me niet
Ik zag je zitten, jij zag me staan
Ik zag het gevecht dat ik aan wou gaan, jij trok terug
Ik zag je niet en plots zag ik je
Nu zie ik je staan en zie jij me zitten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

A. Ulire
Actief sinds: 11-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik zie je’ van A. Ulire zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.