INLOGGEN
«»

jij

Jij bent de reden van mijn bestaan...
Door mijn blindheid liet ik je gaan... ik was mezelf niet meer, een vreemde in mijn eigen lijf... nu ik mezelf weer zie,doet het zeer.
Kan mezelf niet meer bedaren want ik weet jij bent de ware. Weet zeker dat ik me niet vergis, want het is jij die ik elke seconde mis...
Van binnen en buiten ben jij de mooiste vrouw... dat is de reden waarom ik zoveel van je hou.
jij bent mijn leven, degeen waar ik alles voor op wil geven.
Maar ik heb je zoveel pijn gedaan...daarom ben jij nu zo ver bij mij vandaan.
als ik alles opnieuw mocht doen,zal ik opnieuw beginnen vanaf die eerste zoen...
Ik mis je elke dag aan mijn zij... lieve schat mijn ware dat ben jij............

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

marco slootemaker
Actief sinds: 01-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘jij’ van marco slootemaker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.