INLOGGEN
«»

de weg tot jouw hart

Ik wil in jouw ogen verdwalen…
Op zoek naar de weg tot jouw hart
Wil de verloren liefde terug halen,
Want die was al een tijdje verkracht

Ik sluip als een dief in de nacht…
Op zoek naar het pad tot jouw hart
Misschien wordt ik daar wel verwacht,
Of wordt dat gevoel opnieuw verkracht?

Metske,2015

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Metske
Actief sinds: 09-08-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de weg tot jouw hart’ van Metske zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.