INLOGGEN
«»

onbeantwoorde liefde

Zweven
kriebels in de buik tot ze echt pijn doen
een licht gevoel van misselijkheid als ik aan je denk.
denken vormt mijn dag
dagdromen
jij bent alom aanwezig. In elke beweging
in elke noot, in elke ademtocht
ik zie je, hoor je, verlang naar je
wil je voelen. Smachten, handen over mijn huid
lippen in mijn hals. Zuchtende woorden
maar jij voelt niet
verlangt niet, streelt niet,
je woorden zuchten niet. Niet in mijn haren.
niet in de mijne.
Maar toch kan ik mezelf er niet toe brengen
om minder jou te ademen
minder jou te voelen
minder jou te leven...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

loretta
Actief sinds: 07-11-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘onbeantwoorde liefde’ van loretta zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.