AFSCHEID VOOR ALTIJD

Froyo

Voor altijd uit mijn leven, ik zal je nooit meer zien.De laatste woorden die ik tot je sprak, heb jij gehoord misschien.
Ik blijf achter met vragen, waarop alleen jij antwoord zou kunnen geven.
Ook al dachten we soms anders, het was toch wel hetzelfde streven.

In ons laatste gesprek gaf jij mij nog eenmaal goede raad.
En je weet, ik ben wel de laatste die zoiets in de wind slaat.
In mijn herinnering ben je nog steeds zo duidelijk aanwezig.
Waarom dit afscheid moest komen, houdt mij al weken bezig.

Je laatste advies kondigt zich over enkele weken aan.
Vanaf dat moment zal ik op mijn eigen benen moeten staan.
Mocht ik hierdoor de top bereiken, dan komt aan jou de eer.
Het dan met jou niet kunnen delen, dat doet dan nog het meeste zeer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-06-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Froyo (Actief sinds: 28-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘AFSCHEID VOOR ALTIJD’ van Froyo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.