Kussen

Julia

Ik wil je kussen
Op een onverwacht moment
Ik wil je kussen
Zacht kusjes naar je sturen
Ik wil je kussen
Op je smalle lippen
En daarna mijn wang
Tegen jouw wang aandrukken
Als een trapje naar beneden
Raak ik je nek
Ik wil je kussen
In het halve licht
Op alle plekken in je gezicht
Til me op
Druk me tegen je aan
Laat me zien wie je bent
Op een onverwacht moment

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Julia (Actief sinds: 14-10-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kussen’ van Julia zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.